Logo Hoogezand-SappemeerOmgevingsvergunning 53 woningen Gorecht-West, Ter Laan I

Burgemeester en wethouders van Hoogezand-Sappemeer hebben een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van 53 woningen in de wijk Gorecht-West, in het deelgebied Ter laan I (tussen de Ter Laanstraat en de Van der Duyn van Maasdamweg). Hierbij is toepassing gegeven aan artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Het ontwerp van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken heeft ter inzage gelegen van 10 april 2014 tot en met 21 mei 2014.

De verleende omgevingsvergunning is digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID nummer is NL.IMROO.0018.OV003GWTerlaanI.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij het college heeft ingediend of die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan in de periode van 28 mei tot en met 8 juli 2014 beroep instellen bij de rechtbank Noord-Nederland, sector bestuursrecht, Guyotplein 1, 9712 NX in Groningen. De omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als binnen die termijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, dan treedt het plan niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Naar boven