Logo Bernheze
Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het adres Aa-Brugstraat 15-17, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt bekend dat het voornemens is om met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo voor de onderstaande aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Bouw woning met bijgebouw, kadastraal bekend gemeente Heeswijk-Dinther; sectie C; nummers 3447 en 4842 plaatselijk bekend Aa-Brugstraat 15-17, 5473 GG Heeswijk-Dinther.

De gemeenteraad heeft op 7 oktober 2013 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor het plan vastgesteld.

Inzage: De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 22 januari 2014 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch en is raadpleegbaar via www.bernheze.org .

Reageren: Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op de ontwerp-omgevingsvergunning reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Y. Koudijs van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, telefoonnummer (0412) 45 88 88.

Naar boven