Logo Vught
Vaststelling bestemmingsplan ‘Van Voorst tot Voorststraat’, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 15 mei 2014 het bestemmingsplan "Van Voorst tot Voorststraat" gewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen de Van Voorst tot Voorststraat, Gogelstraat, Versterstraat en het Versterplein en betreft de locatie van de voormalige basisschool “De Groene Beuk”.

De wijziging ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan betreft een wijziging in de toelichting ten aanzien van de aanname omtrent de verkeersaantrekkende werking van de te realiseren huisartsenpost.

Terinzage

Het bestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 5 juni 2014 tot en met woensdag16 juli 2014. U kunt in deze periode de stukken inzien op werkdagen van 9:00 tot 12:30 uur bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. De stukken zijn te raadplegen via www.vught.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Binnen de genoemde termijn kan beroep worden ingesteld door belanghebbende die:

  • tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt;

  • redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • bezwaren hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval:

uw naam en adres; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

de redenen van het beroep en uw handtekening.

Op het besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat u in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden u aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

In het beroepschrift vermeldt u dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 17 juli 2014. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend.

Naar boven