Logo Neder-Betuwe
Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Tolsestraat 29 Opheusden, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat zij voor het volgende project een omgevingsvergunning hebben verleend.

  • Tolsestraat 29 Opheusden voor het bouwen van een stal en het wijzigen van een (milieu)inrichting. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het wijzigen van een (milieu)inrichting.

Inzageperiode: 2 juni t/m 13 juli 2014

Inzageplaatsen:

  • analoog: op afspraak tijdens de openingstijden bij het Omgevingsloket van gemeente Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden.

Belanghebbenden moeten hun beroepschrift binnen zes weken na verzending van dit besluit indienen. U kunt uw brief richten aan de bestuursrechter van de Rechtbank Gelderland, t.a.v. Bestuursrechtspraak, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM. Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Rechtbank Gelderland over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u onze beslissing op uw bezwaar niet afwachten. Dan kunt u de voorzieningenrechter vragen om een regeling te treffen. U kunt uw brief aan de rechter richten aan Rechtbank Gelderland, t.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM. Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Opheusden, 22 mei 2014

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven