Logo Alphen-Chaam
Omgevingsvergunning voor plaatsen vier sleufsilo’s aan Gilzerweg 8 te Alphen, Alphen-Chaam

Kennisgeving ontwerp-beschikking Gilzerweg 8 te Alphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project:

  • het plaatsen van vier sleufsilo’s aan de Gilzerweg 8 te Alphen

Verklaringen van geen bedenkingen

Het project valt binnen de reikwijdte van de categorie van gevallen waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen zoals bedoeld in artikel 6.5 lid 3 van het Besluit omgevingsrecht is benodigd, die de raad heeft vastgesteld op 4 oktober 2012.

Op de voorbereiding van de beslissing op deze op 19 september 2013 ingekomen aanvraag (activiteiten: bouwen en planologisch strijdig gebruik) is de zogenoemde uitgebreide procedure van toepassing. De ontwerp-beschikking, de aanvraag en bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 juni t/m 14 juli 2014 ter inzage op het gemeentekantoor te Alphen bij de afdeling Publiekszaken. Voornoemde stukken zijn tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tot en met maandag 9 juni 2014 kan een ieder een zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze moet gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA Alphen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kan telefonisch contact worden opgenomen met de heer B. van Strien of de heer J. Roelands (013-5086666).

Naar boven