Logo BoxtelBestemmingsplan Kalksheuvel (bestuurlijke lus)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 mei 2014 het bestemmingsplan Kalksheuvel gewijzigd heeft vastgesteld. Het besluit volgt uit de tussenuitspraak (bestuurlijke lus) van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 26 april 2014 over het vaststellingsbesluit van 28 mei 2013.

Wijziging ten opzichte van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State aangepast. Bij besluit van 20 mei 2014 is het perceel Kalksheuvel 2b met de bestemming “Wonen” in het bestemmingsplan opgenomen.

Stukken inzien

Het raadsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van maandag 2 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur.

Ook is het vastgestelde bestemmingsplan digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met de code NL.IMRO.0757.BP02Kalksheuv2013-VST2.

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden kunnen tegen de aangebrachte wijziging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Degenen die reeds eerder beroep hebben ingesteld tegen het besluit van 28 mei 2013 tot vaststelling van het bestemmingsplan Kalksheuvel hoeven dat niet opnieuw te doen voor zover hun bezwaren betrekking hebben op de overige, ongewijzigd gebleven, planonderdelen.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Boxtel, 27 mei 2814

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

M.Buijs, burgemeester

Drs. J.K. Fraanje, secretaris

Naar boven