Logo VoorschotenOmgevingsvergunning perceel Veurseweg 265 Voorschoten

Het college van burgemeester en wethouders van Voorschoten maakt bekend dat hij op 12 mei 2014 een omgevingsvergunning voor het perceel Veurseweg 265 heeft verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op planologisch afwijkend gebruik van het pand.

De omgevingsvergunning is in te zien op het gemeentehuis van Voorschoten, Leidseweg 25. De digitale versie van de omgevingsvergunning is beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website.

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Algemene regel is dat een besluit meteen in werking treedt; het kan meteen worden uitgevoerd. Wilt u dat niet en heeft u een beroepschrift ingediend? Dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage te Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Daarvoor dient u een bedrag aan griffierecht te betalen.

Het college van burgemeester en wethouders van Voorschoten

Naar boven