Logo Noord-Brabant
Wijziging Verordening ruimte 2014, kaartaanpassingen 1 – ontwerp, Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 20 mei 2014 het ontwerp van de Wijziging Verordening ruimte 2014, kaartaanpassingen 1 met planidn: NL.IMRO.9930.wijzvr14kaarten1-on01 vastgesteld. Dit ontwerp doorloopt de inspraak- en overlegprocedure conform de Wet ruimtelijke ordening en de Provinciewet. In afwijking van de wettelijke termijn van vier weken ligt dit ontwerp voor een periode van zes weken ter inzage. Dit in verband met de inspraakperiode van het Natuurbeheerplan. Gelet op de onderlinge samenhang van beide procedures is het wenselijk om de termijnen gelijk te houden. De inspraakperiode start met ingang van 2 juni 2014. Binnen de inspraakperiode kan een ieder zijn opmerkingen over het ontwerp bij Gedeputeerde Staten indienen.

Inhoud van de wijzigingsregeling

‘Wijziging Verordening ruimte 2014, kaartaanpassingen 1’ bevat wijzigingen naar aanleiding van gemeentelijke verzoeken ingekomen voor 1 januari 2014 waarover Gedeputeerde Staten naar verwachting in september zullen beslissen. Daarnaast zijn ook andere actualisaties en wijzigingen om ecologische redenen opgenomen. In deze ontwerp-wijziging zijn geen veranderingen in de regels van de Verordening ruimte 2014 opgenomen.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijzigingsregeling en de daarbij behorende stukken met ingang van 2 juni 2014 raadplegen en downloaden via:

Ook ligt de wijzigingsregeling met de daarbij behorende stukken met ingang van 2 juni tijdens openingstijden ter inzage in het Provinciehuis.

Wanneer en hoe kunt u uw reactie geven?

  • U kunt met ingang van 2 juni gedurende 6 weken reageren.

  • Dit kan eenvoudig en direct via http://bit.ly/ontwVr2014K1.

  • U kunt bij uw inspraakreactie ‘op de kaart tekenen’. Dit kunt u gebruiken om aan te geven waar uw reactie over gaat of bijvoorbeeld om aan te geven hoe u vindt dat een grens moet lopen. U krijgt na verzending van uw inspraakreactie een pdf toegestuurd voor uw archief met de inhoud van uw reactie. Ook krijgt u automatisch een ontvangstbevestiging. Het apart insturen van een brief is dan niet meer nodig.

  • U kunt uw reactie ook schriftelijk inbrengen. Wij verzoeken u deze te richten aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Postbus 90151, 5200 MC ’s-Hertogenbosch onder vermelding van: Inspraak Vr2014 kaartaanpassingen 1, C2149092.

’s-Hertogenbosch, mei 2014

Naar boven