Logo Aalsmeer
Vaststelling bestemmingsplan ‘Partiële herziening Oosteinderweg e.o. 2005’, Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken bekend dat de gemeenteraad van Aalsmeer in haar vergadering van 15 mei 2014 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Oosteinderweg e.o. 2005’ heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp. Het ontwerp van het bestemmingsplan heeft van 31 januari tot en met 13 maart 2014 voor een ieder ter inzage gelegen.

Plangebied

Het gebied van de partiële herziening heeft betrekking op de gronden binnen de veiligheidscontour van het LPG-vulpunt bij het tankstation aan de Burgemeester Kasteleinweg.

Doelstelling

Om het tweede complex startersappartementen binnen project Dorpshaven te realiseren, is met de exploitant van het tankstation overeengekomen de LPG-verkoop te beëindigen. Het bouwverbod wat binnen de veiligheidscontour rondom dit vulpunt van kracht is, moet hiervoor gewijzigd worden.

Procedure

Het vastgesteld bestemmingsplan ‘Partiële herziening Oosteinderweg e.o. 2005’ met de bijbehorende stukken ligt van 2 juni t/m 14 juli 2014 voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

  • de papieren versie van het bestemmingsplan is in te zien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1 te Aalsmeer (openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8:30 en 14.00 en woensdag van 08.30 tot 20.00 uur);

  • de papieren versie van het bestemmingsplan is tevens in te zien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het Raadhuis Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen (openingstijden balie: maandag, dinsdag en woensdag tussen 8:30 en 15:30, donderdag tussen 8:30 en 16:30 en vrijdag tussen 8:30 en 12:30);

  • Het plan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal bekendgemaakt en als pdf-bestand beschikbaar gesteld via www.aalsmeer.nl (volg keuzemenu: wonen en leven/ bestemmingsplannen en structuurvisies/bestemmingsplannen).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 15 juli 2014. De beroepstermijn start op 3 juni 2014. Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden, mits zij in de voorprocedure tijdig zienswijzen hebben ingediend en de belanghebbenden die niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend tot en met 14 juli 2014 op grond van artikel 8.2 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Oosteinderweg e.o. 2005’. Beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven