Logo Eersel
Omgevingsvergunning Kreiel 14 te Wintelre, Eersel

Inspraak Ontwerp-Projectplan, project-MER en ontwerpbesluiten

ONDERWERP

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en project-milieu-effectrapport (project-MER) voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het veranderen van stallen en bouwen van een varkensstal op het perceel Kreiel 14 te Wintelre

PROCEDURE

Ter onderbouwing van de aanvraag omgevingsvergunning voor het veranderen van stallen en bouwen van een varkensstal heeft de aanvrager een project-MER opgesteld.

Voor de uitvoering van het project zijn verschillende besluiten in ontwerp opgesteld, namelijk:

  • een omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen, afwijken bestemmingsplan en milieu;

INZAGE

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 29 mei 2014 gedurende zes weken en dus tot en met woensdag 9 juli 2014 ter inzage bij de gemeentebalie van het gemeentehuis in Eersel.

ZIENSWIJZEN

Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, moeten hiervoor een afspraak maken. Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden beroep worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

INLICHTINGEN

Voor inhoudelijke vragen over het Ontwerpbeschikking en het project-MER kunt u terecht bij de mevrouw Y. Hommel (0497 531300).

Naar boven