Logo Dordrecht
Ontwerpbeschikking Geofox-Lexmond, namens Jansen Recycling Group B.V., Van Leeuwenhoekweg 21, Dordrecht

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht / Waterwet

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 19 augustus 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en een aanvraag om een watervergunning ingevolge de Waterwet ontvangen van Geofox-Lexmond, namens Jansen Recycling Group B.V. De aanvragen betreffen het oprichten van de inrichting, gelegen aan de Van Leeuwenhoekweg 21, 3316 AV te Dordrecht. De inrichting heeft als hoofdactiviteit het accepteren, opslaan, overslaan, sorteren, mechanisch bewerken en verhandelen van ferro- en non-ferro metaal en kabelrestanten en het demonteren van wrakken en grote (metalen) objecten.

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en Rijkswaterstaat hebben het voornemen om de gevraagde omgevingsvergunning en watervergunning te verlenen.

Inzage

U kunt de aanvragen, de ontwerpbeschikkingen (het ontwerp van de beschikking zoals deze eruit zal zien indien er geen zienswijzen en/of adviezen worden ingebracht) en andere ter zake zijnde stukken inzien van 2 juni 2014 tot en met 14 juli 2014:

  • bij Rijkswaterstaat, Boompjes 200 te Rotterdam, van 9.00 uur tot 17.00 uur;

  • bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, van 8.30 uur tot 16.00 uur, Noordendijk 250 te Dordrecht, telefoonnummer: (078) 770 85 85.

Zienswijzen

Eenieder kan met ingang van de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd gedurende zes weken zienswijzen naar voren brengen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, namens dezen, het hoofd van de afdeling Vergunningen en Meldingen van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, de heer J.W. Fleurkens, telefoonnummer: (078) 770 85 85. Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is. Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

Naar boven