Logo Aalburg
Ontwerpwijzigingsplan HHG Den Eng, Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 22 mei 2014 tot en met woensdag 2 juli 2014 het volgende ontwerpwijzigingsplan voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet er in om in het plangebied Den Eng de bestemming Groen te wijzigen in Maatschappelijk om het oprichten van een kerkgebouw voor de Hersteld Hervormde Gemeente te Veen mogelijk te maken. In het bestemmingsplan “De Eng” rust op het te bebouwen perceel een ‘wetgevingszone – wijzigingsgebied 3’.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan met de bijbehorende bijlagen ligt met ingang van 22 mei 2014 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Binnen de termijn van de terinzagelegging kan tijdens openingstijden van het Aalburgloket kennis worden genomen van de stukken behorende bij het ontwerpwijzigingsplan. U kunt het Aalburgloket vinden aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het Aalburgloket is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 08.30 uur tot 20.00 uur.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Het ontwerpwijzigingsplan ‘HHG Den Eng’ is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, het plan kan tevens geraadpleegd worden via de gemeentelijke internetpagina www.aalburg.nl.

De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aalburg en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 700.

Wijk en Aalburg, 21 mei 2014

Naar boven