Logo Gulpen-Wittem
Ontwerpomgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) ‘Pesaken 12a Gulpen’, Gulpen-Wittem

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 29 mei 2014 de ontwerp-omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt.

De ontwerp-omgevingsvergunning heeft betrekking op de realisatie (vervanging) van een berging en plaatsing van een keermuur op het perceel gelegen tegenover Pesaken 12a te Gulpen, kadastraal bekend gemeente Gulpen-Wittem sectie H nummer 184.

Inzage

De aanvraag met bijbehorende tekeningen, de ontwerpbeschikking en de ruimtelijke onderbouwing liggen met ingang van 29 mei 2014 tot en met 9 juli 2014 ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis gelegen aan de Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen. Het omgevingsloket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Ook buiten openingstijden kunt u het plan inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken met de afdeling Publieksdiensten tel 14-043.

Daarnaast is het ontwerp-besluit met de ruimtelijke onderbouwing digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Over Gulpen-Wittem/ Bouwen, wonen en plannen/ Projectbesluiten) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging van het plan kan een ieder een zienswijze ten aanzien van de ontwerp-omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) kenbaar maken. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk, maar bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te worden aan het College van Burgemeester en Wethouders, postbus 56, 5270 AB Gulpen.

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met afdeling Publieksdiensten via tel. 14-043.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven