Logo Lansingerland
Hogere waardenbesluit en wijzigingsplan Leeweg 11, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 23 januari tot en met 6 maart 2014 het vastgestelde Hogere waardenbesluit Wet Geluidhinder en Wijzigingsplan “Westpolder/Bolwerk 2012, Leeweg 11” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0104W01-VAST voor een ieder ter inzage ligt.

U kunt het plan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.bp0104W01-VAST}. De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl {http://1621.roview.net/ } en bij het gemeentehuis Bergschenhoek, Tobias Asserlaan 1 en het servicepunt in Bleiswijk, Dorpsstraat 7.

Het college van burgemeester en wethouders heeft het plan ongewijzigd vastgesteld op 14 januari 2014. Het college heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Beschrijving

De besluiten zijn benodigd voor de ontwikkeling van twee vrijstaande woningen op het betreffende perceel. Het wijzigingsplan wordt gebaseerd op het bestemmingsplan Westpolder/Bolwerk 2012.

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500EA in Den Haag.

Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus vanaf vrijdag 7 maart 2014. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven