Logo Rozendaal
Voornemen tot verlenen van afwijking ex artikel 2.12 lid 1 sub a, onder 3° van de Wabo, voor de wijziging van de indeling van het appartement op de begane grond op het perceel Beekhuizenseweg 5, Rozendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rozendaal maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3° Wabo te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de wijziging van de indeling van het appartement op de begane grond van het appartementencomplex ‘Residence Roosendael’, aan de Beekhuizenseweg 5 in Rozendaal op het perceel, kadastraal bekend sectie C nummer 1799.

Het bestemmingsplan ‘Kom 2008’ is van toepassing. De gronden hebben de bestemming ‘Wonen’. De omgevingsvergunning is in strijd met de voorschriften van het geldende bestemmingsplan omdat het aantal wooneenheden door de wijziging met één toeneemt.

Met de afwijking van het bestemmingsplan wordt het mogelijk de begane grond intern te wijzigen van één naar twee appartementen. De interne wijzigingen hebben geen gevolgen voor het uiterlijk van het gebouw in vergelijking met eerder verleende vergunningen.

Ter inzage

Het ontwerp-besluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 26 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Rozendaal. U kunt de stukken iedere werkdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur inzien.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Rozendaal, Postbus 9106, 6880 HH Velp. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 026-384 36 62.

Naar boven