Logo Heiloo
Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure De Capel-acker 1a, Heiloo

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure omgevingsvergunning)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, gelet op artikel 2.1 en artikel 2.12, eerste lid onder a 3° van de Wet algemene bepalingen Omgevingsrecht, de volgende omgevingsvergunning hebben verleend.

De Capel-acker 1a, zaaknummer 13 11195

veranderen van een opslagruimte/kantoor in een woning

Verzending: 16 april 2014

Ter inzage

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag (22 mei 2014) tot en met woensdag (2 juli 2014) gedurende zes weken voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0399.OVDeCapelacker1A-VG01)

  • digitaal als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.heiloo.nl, bij ‘buurt’ onder ‘ruimtelijke ordening’ en dan ‘omgevingsvergunningen’;

  • bij de informatiebalie in het gemeentehuis.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Beroep

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze naar voren te hebben gebracht, kunnen vanaf donderdag 22 mei 2014 tot en met woensdag 2 juli 2014 beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, sectie Bestuursrecht, Locatie Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien er sprake is van een spoedeisend belang kan de indiener van een beroepschrift tevens om een voorlopige voorziening (schorsing) vragen bij de Rechtbank Noord-Holland, sectie Bestuursrecht, Locatie Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

21 mei 2014

Naar boven