Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Groenewoud II, Drunen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Groenewoud II (NL.IMRO.0797.BPbedrijven2-ON01). Het plangebied ligt bijDrunen en wordt globaal begrensd door bedrijventerrein Metal Valley in het westen, de A59 in het noorden, de Industrieweg en de sloot naast De Bosschen in het oosten en de weg Groenewoud in het zuiden.

Het bestemmingsplan voorziet in een digitale regeling voor het bedrijventerrein. De regels voorzien in meer flexibiliteit en meer mogelijkheden dan het geldende plan.

Ten opzichte van het voorontwerp zijn enkele redactionele aanpassingen doorgevoerd en is het plan op een aantal punten geactualiseerd. De reacties op het voorontwerpbestemmingsplan zijn samengevat en beantwoord in de Nota van inspraak en de Nota van wijzigingen behorende bij het plan.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het derde kwartaal van 2014.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 22 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ook vindt er op 27 mei een inloopmiddag plaats, tussen 16:00 en 18:00 uur in café-zaal De Remise, Grotestraat 267, 5151 BM in Drunen. Tijdens deze bijeenkomst geeft de gemeente Heusden meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan. Aanmelden is niet nodig.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 390760 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wil u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met MarcoMolijn via telefoonnummer 14073

Naar boven