Logo Koggenland
Ontwerpbestemmingsplan Kantbeugel 1, De Goorn, Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 2 juni 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • het ontwerp bestemmingsplan Kantbeugel 1, De Goorn.

Dit plan betreft het realiseren van 5 appartementen op de 2e verdieping van dit perceel.

Het bestemmingsplan is digitaal te vinden op gemeentelijke website (www.koggenland.nl /wonen werken/ruimtelijke plannen/in procedure.

Ter inzage.

Het ontwerp bestemmingsplan kunt u bovendien vanaf 2 juni 2014 digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is

NL.IMRO.1598.BPKherzKomplan0009-on01.

Ook is er de mogelijkheid om het bestemmingsplan in te zien in het gemeentehuis bij afdeling bouwen en milieu (tijdens openingstijden).

Zienswijze indienen.

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze over het ontwerp indienen. Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het bestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Bouwen en Milieu.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge moet worden aangeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven