Logo Heusden
Omgevingsvergunning Akkerpad 10, Vlijmen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het op 20 mei 2014 de omgevingsvergunning ‘Akkerpad 10, Vlijmen’ (NL.IMRO.0797.akkerpad10-OV01) heeft verleend.

Het perceel ligt aan het Akkerpad in Vlijmen. Woningen omsluiten het plangebied aan de oost-, zuid- en westzijde. Aan de noordzijde begrenst het Akkerpad en daarachter een tankstation, het plangebied.

Deze vergunning maakt de bouw van een woning mogelijk. Op het perceel zijn momenteel geen bouwmogelijkheden voor de bouw van deze woning. Deze omgevingsvergunning bevat dan ook de activiteit ‘afwijken van het bestemmingsplan’, naast de activiteiten ‘bouwen’ en ‘maken van een inrit’.

Inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 22 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage. Een digitale versie van de omgevingsvergunning is raadpleegbaar via onze website: www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht,

Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking

van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in

werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de bovengenoemde rechtbank. Het besluit treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

U kunt ook een digitaal beroepschrift of verzoekschrift indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven