Logo Muiden
Ontwerpbesluit Wet geluidhinder vaststelling hogere waarden bestemmingsplan De Krijgsman, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 110c van de Wet geluidhinder in combinatie met artikel 3.11 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat Ontwerpbesluit Wet geluidhinder vaststelling hogere waarden bestemmingsplan De Krijgsman met ingang van vrijdag 23 mei 2014 tot en met donderdag 3 juli 2014 (6 weken) voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbesluit is digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.muiden.nl. Een analoog exemplaar kan ingezien worden op de volgende locaties:

  • in het gemeentehuis aan Het Anker 2 te Muiden. U kunt hiervoor terecht bij het Centraal Servicepunt. De openingstijden zijn dagelijks (op werkdagen) van 08.30 uur tot 12.30 uur.

  • Servicepunt De Bibliotheek (Rijver), Nienhuis Ruyskade 26 Muiderberg

  • De Bibliotheek vestiging Muiden, Kazernestraat 10 Muiden

Voor openingstijden De Bibliotheek, kijk op www.debibliotheek.org

Het ontwerpbestemmingsplan De Krijgsman maakt geluidgevoelige bestemmingen mogelijk. De geluidbelasting op die bestemmingen voldoen niet overal aan de waarden zoals die zijn voorgeschreven in de Wet geluidhinder. Het gaat daarbij om wegverkeerslawaai. Die waarden moeten bij de vaststelling van het bestemmingsplan in acht worden genomen wanneer de betreffende gronden in een geluidszone zijn gelegen (weg). Onder voorwaarden is een hogere geluidsbelasting mogelijk. Hiervoor dienen hogere waarden te worden vastgesteld. Hiertoe dient het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder De Krijgsman.

Het is mogelijk om zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze in te dienen tijdens de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt. Uw schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders adres Postbus 3, 1398 ZG te Muiden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met de gemeente Muiden: 0294 210210. Deze mogelijkheid bestaat tot drie dagen voordat de ter inzage legging eindigt.

Naar boven