Logo De Friese Meren
Inspraak aansluiting Haulstersingel op de Sewei te Joure, De Friese Meren

Het college van burgemeester en wethouders biedt gelegenheid om in te spreken op de nieuwe aansluiting Haulstersingel op de Sewei te Joure. Met ingang van 17 januari 2014 tot en met 13 februari 2014 ligt de inrichtingstekening voor de aansluiting van de Haulsteringsingel met de daarbij behorende stukken ter inzage.

Op basis van het (Ontwerp)Tracébesluit Knooppunt Joure komt de aansluiting van de Haulstersingel op de Hollandiastraat te vervallen. De Haulstersingel wordt in de toekomstige situatie op de Sewei aangesloten.

De inrichtingstekening met bijbehorende stukken kunt u inzien bij:

  • de centrale balie van het gemeentehuis Herema State 1 te Joure.

  • het servicepunt te Balk (Dubbelstraat 1).

  • het servicepunt te Lemmer (Vissersburen 88).

Daarnaast zijn de stukken raadpleegbaar op de website www.defriesemeren.nl .

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden en ingezetenen schriftelijk een reactie kenbaar maken. Deze reactie moet worden gericht aan: burgemeester en wethouders van gemeente De Friese Meren, Postbus 101, 8501 AA Joure, onder vermelding van inspraakreactie ‘aansluiting Haulstersingel te Joure’. Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie kan een afspraak worden gemaakt via 140514. Van mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.

Het college van burgemeester & wethouders maakt van de inspraak een eindverslag op. Dit bevat in ieder geval een weergave van de inspraakreacties die mondeling of schriftelijk naar voren zijn gebracht. Deze reacties worden beoordeeld en daarbij wordt aangegeven op welke punten deze aanleiding geven tot het wel of niet aanpassen van de inrichting van de aansluiting Haulstersingel op de Sewei te Joure.

Naar boven