Logo Nijmegen
Ontwerpbestemmingsplan Scheepvaartlaan Zwartsluis en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder, Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerp van een bestemmingsplan is voorbereid voor de Scheepvaartlaan in Zwartsluis. Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de bouw van 16 rijwoningen ter vervanging van de recent gesloopte galerijwoningen. Het plangebied omvat de percelen direct ten oosten grenzend aan de Scheepvaartlaan. Als gevolg van de herinrichting moet voor de vijf nieuw te bouwen woningen die in het plangebied het meest noordelijk zijn gesitueerd tevens een hogere grenswaarde worden vastgesteld.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en 110c van de Wet geluidhinder ligt het ontwerp-bestemmingsplan met bijlagen en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 22 mei 2014.

Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen kan een ieder zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Zienswijzen op het ontwerpbesluit kan een ieder naar voren brengen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Zwartewaterland. Dit kan schriftelijk naar Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 038 385 3138. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis in Hasselt. Tevens zijn de stukken ook in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad.

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland.

Naar boven