Logo Goes
Vaststelling wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010’, Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.8.1 onder b van het bestemmingsplan, bekend dat zij op 6 mei jl. hebben besloten om een wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied 2010” vast te stellen.

De wijziging heeft betrekking op het leggen van 2 mestzakken voor de opslag van kunstmest op het perceel Westeweg 2 te ’s-Heer Hendrikskinderen.

Met ingang van 22 mei 2014 ligt het vastgestelde wijzigingsplan 6 weken ter inzage in het stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.WPLG10-VG99 en het is tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die een zienswijze bij het college heeft ingediend danwel door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij het college kenbaar te maken. Beroep kan ingediend worden vanaf de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, dat wil zeggen vanaf de tweede dag na de datum van publicatie.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn, tenzij bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening, zoals bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, is gedaan. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven