Logo Terneuzen
Wijzigingsplan/omgevingsvergunning Buitengebied, Verbindingsweg 2 in Overslag, Terneuzen

WET RUIMTELIJKE ORDENING

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken op grond van artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat:

  • het wijzigingsplan Buitengebied, Verbindingsweg 2 in Overslag is vastgesteld en

  • een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen ten behoeve van het realiseren van een nieuwe jongveestal eveneens aan de Verbindingsweg 2 in Overslag is verleend.

In het wijzigingsplan is een uitbreiding van het agrarisch bouwvlak naar 1,5ha voorzien conform het bepaalde in de wijzigingsbevoegdheid in artikel 5.7.1 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Terneuzen’. De jongveestal is voorzien op een locatie binnen die uitbreiding. Er zijn tijdens de termijn van terinzagelegging geen zienswijzen ingediend zodat het wijzigingsplan ongewijzigd is vastgesteld.

De besluitvorming op het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning is gecoördineerd voorbereid zoals bedoeld in afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Dit betekent in deze fase dat de beide besluiten gezamenlijk ter inzage worden gelegd gedurende de beroepstermijn.

De besluiten liggen van 22 mei tot en met 2 juli 2014 (digitaal) ter inzage bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur. U kunt ook een afspraak maken.

Het wijzigingsplan Verbindingsweg 2 in Overslag met identificatienummer NL.IMRO.0715.WPBG04-VG99 is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning zijn ook te raadplegen via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen.

Tegen de besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd beroep instellen, door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten; de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroepschrift rust. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

De besluiten treden in werking na het einde van de beroepstermijn. Indien onverwijlde spoed dit vereist kunnen belanghebbenden tevens, onder voorwaarden van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Er wordt griffierecht geheven.

Terneuzen, woensdag 21 mei 2014

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, secretaris, F.M.L. Lauret RA

burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven