Logo Dalfsen
Vastgesteld ‘1e wijziging bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Welsummerweg 34–36’, Dalfsen

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend, dat zij op 13 mei 2014 het wijzigingsplan “1e wijziging bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Welsummerweg 34-36” hebben vastgesteld.

Vanwege nieuwbouwplannen aan de Welsummerweg 34 en 36 in Dalfsen wordt de bestemming ‘wonen’ op deze percelen 10 meter verschoven (niet vergroot). Het aantal woningen blijft gelijk.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 22 mei 2014 tot en met 3 juli 2014 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfswz1-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Instellen beroep

Beroep tegen dit besluit kan ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is tijdens bovengenoemde termijn mogelijk voor belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 21 mei 2014

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven