Logo Tholen
Ontwerpbestemmingsplan Nijverheidsweg Sint Maartensdijk, Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, bekend dat met ingang van 23 mei 2014 tot en met 3 juni 2014 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Nijverheidsweg Sint Maartensdijk. Het ontwerpbestemmingsplan heeft het kenmerk NL.IMRO.0716.bpNijverheidswSMD-OW01, en bestaat uit regels, verbeelding (kaart) en een toelichting met bijlagen.

Plangebied en doelstelling

Het bestemmingsplan heeft tot doel het planologisch-juridisch regelen van de volgende verkeersinfrastructurele maatregelen:

  • 1. het rechttrekken van de aansluiting van de Nijverheidsweg op de provincialeweg N286 en het doortrekken van de Nijverheidsweg richting de Verbindingsweg.

  • 2. het aanleggen van een langzaamverkeersroute die ook kan worden gebruikt als calamiteitenweg in het verlengde van de doorgetrokken Nijverheidsweg.

Inzien ontwerpbestemmingsplan

U kunt het digitale bestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt er ook voor kiezen om de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Deze versie ligt, inclusief bijlagen, gedurende bovengenoemde periode op werkdagen ter inzage op het gemeentehuis Hof van Tholen 2 te Tholen. Het ontwerp is in pdf-formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website www.tholen.nl .

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Tholen, Hof van Tholen 2 te 4691 DZ Tholen. Voor inlichtingen over een en ander kunt u tijdens kantooruren bellen naar mevrouw N. Tiernego, telefoonnummer 0166-668560.

Tholen, 22 mei 2014,

Burgemeester en wethouders van Tholen, namens dezen, het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling G. Vos

Naar boven