Mededeling ex artikel 5:32d, derde lid, van de Wet op het financieel toezicht, Ministerie van Financiën

De minister van Financiën deelt hierbij het volgende mee:

  • op 27 februari 2014 is een verklaring van geen bezwaar ex artikel 5:32d, tweede lid, van de Wet op het financieel toezicht, verleend voor het verwerven van een gekwalificeerde deelneming in NYSE Euronext (International) B.V., NYSE Euronext (Holding) N.V., Euronext N.V. en Euronext Amsterdam N.V. aan IntercontinentalExchange, Inc.

  • op 27 februari 2014 is een verklaring van geen bezwaar ex artikel 5:32d, tweede lid, van de Wet op het financieel toezicht, verleend voor het verwerven van een gekwalificeerde deelneming in Euronext B.V., Euronext Group N.V. en Euronext Amsterdam N.V. aan IntercontinentalExchange International Inc, ICE UK GP, LLC, ICE Europe Partners LP en ICE Europe Parent Ltd.

  • op 27 februari 2014 is een verklaring van geen bezwaar ex artikel 5:32d, tweede lid, van de Wet op het financieel toezicht, verleend voor het verwerven van een gekwalificeerde deelneming in Euronext Amsterdam N.V. aan Euronext Group N.V.

  • op 27 februari 2014 is een verklaring van geen bezwaar ex artikel 5:32d, tweede lid, van de Wet op het financieel toezicht, verleend voor het verwerven van een gekwalificeerde deelneming in ICE Endex Derivatives B.V. aan NYSE Euronext Holdings LLC.

  • op 14 maart 2014 is een verklaring van geen bezwaar ex artikel 5:32d, tweede lid, van de Wet op het financieel toezicht, verleend voor het verwerven van een gekwalificeerde deelneming in Euronext Group N.V. aan IntercontinentalExchange Group, Inc., NYSE Euronext Holdings LLC, NYSE Euronext (International) B.V., NYSE Euronext (Holding) N.V. en Euronext N.V.

Naar boven