Logo Houten
Ontwerpuitwerkingsplan Leebrug II 2e fase b, Houten

Op 26 maart 2013 heeft de gemeenteraad het globaal bestemmingsplan Leebrug II, 2e fase vastgesteld. Om de bouw van woningen mogelijk te maken moet er een uitwerkingsplan worden vastgesteld. Het uitwerkingsplan Leebrug II 2e fase b omvat de uitgewerkte bestemmingen voor de locatie tussen de buurtweg Het Hout, Mahoniehout en Ebbenhout en voorziet in de bouw van 10 grondgebonden woningen. Voor dit deel van Leebrug II 2e fase was al eerder een uitgewerkte bestemming vastgesteld, deze is nu gewijzigd.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpuitwerkingsplan inzien?

Het ontwerp van het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Houten bij de GemeenteInGang, balie Bouwen en Wonen, aan het Onderdoor 25 te Houten. De GemeenteInGang is uitsluitend geopend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via www.houten.nl/afspraak of via telefoonnummer (030) 63 92 611. Telefonisch is de gemeente bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur.

Daarnaast is het ontwerpplan te raadplegen op de website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0312LEEBRUG2F2B-OWUP

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn:

NL.IMRO.0321.0312LEEBRUG2F2B-OWUP

Het ontwerpplan worden tevens in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/uitwerkingsplannen .

Het plan is eveneens raadpleegbaar via de gemeentelijke webviewer RoView: http://0321.roview.net/

Een handleiding voor deze viewer vind u aan de linkerzijde van de betreffende webpagina.

Wat als u uw mening kenbaar wil maken?

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten, Postbus 30, 3990 DA te Houten. Mondelinge zienswijzen kunnen na afspraak kenbaar gemaakt worden aan dhr. W.F. de Moed of dhr. R.D. de Goede. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 63 92 611.

Vervolg

Na de terinzagelegging van het ontwerpuitwerkingsplan zal het college van burgemeester en wethouders het plan, al dan niet gewijzigd, vaststellen. Het vastgestelde plan gaat vervolgens opnieuw 6 weken ter inzage. Diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerp, alsmede diegenen die kunnen aantonen dat zij hiertoe redelijkerwijs niet in staat waren, kunnen binnen die termijn nog tegen het vaststellingsbesluit in beroep gaan.

Op dit plan is de Crisis- en Herstelwet van kracht.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen dhr. W.F. de Moed of dhr. R.D. de Goede.

Naar boven