Logo Vlieland
Vastgesteld wijzigingsplan Nieuwe School, Vlieland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland maken bekend, dat zij conform artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan voor de Nieuwe School, Hoek Lutinelaan, Rozebottelweg te Vlieland op 29 april 2014 hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan waarbij het gebied wordt omgezet in maatschappelijke doeleinden is nodig voor de vervangende nieuwbouw van een school voor basis- en voortgezetonderwijs. Tevens worden er in dit gebouw ondergebracht de kinderopvang/ peuterspeelzaal, de bibliotheek, de muziekschool, jeugdgezondheidszorg, schoolmaatschappelijk werk en buitenschoolse opvang.

Door belanghebbenden, die zienswijzen hebben ingediend, kan binnen zes weken na het bekendmaken van dit besluit (tot 30 juni 2014) een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de sector bestuursrecht van de Arrondissementsrechtbank Noord-Nederland, locatie Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden

Het wijzigingsplan kan ingezien worden tijdens openingstijden van het gemeentehuis of op afspraak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RO/BWT van de gemeente Vlieland, telefoon 0562-452719.

Het planindificatienummer voor ruimtelijke plannen is: NL.IMRO.0096.137102-VA01

Naar boven