Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Ontwerpomgevingsvergunning Moorven 4 en verklaring van geen bedenkingen gemeente Nuenen c.a., Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. hebben het voornemen met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’. Zij hebben op 16 januari 2014 besloten in beginsel medewerking te verlenen aan de legalisering van een uitbreiding van een recreatiewoning op het perceel Moorven 4, die zonder vergunning werd gerealiseerd. De aanvraag is bij de gemeente geregistreerd onder nummer N-HZ-2013-0063. De gemeenteraad heeft op 13 februari 2014 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 16 mei 2014 voor eenieder gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

Tevens zijn de stukken in te zien via de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

De stukken kunnen rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.OVMoorven4-C001

Tijdens de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht op het gemeentehuis. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer (040) 2631699.

Nuenen, 15 mei 2014

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven