Logo Rucphen
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Waterstraat 17 te Sprundel’, Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 1 mei 2014 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012, wijzigingsplan Waterstraat 17 te Sprundel’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in het oprichten van een teeltondersteunende voorziening in de vorm van een trayveld ter grootte van 0,7 ha. op het perceel Waterstraat 17 te Sprundel, kadastraal bekend gemeente Rucphen sectie T, nummer 979. Hiertoe wordt het bouwvlak van het agrarische bedrijf vergroot. Het vergrote gedeelte krijgt de functieaanduiding ‘specifieke vorm van agrarisch – teeltondersteunende voorziening’.

Terinzagelegging

Het besluit tot wijziging, het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 mei 2014 gedurende een beroepstermijn van zes weken (tot en met 26 juni 2014) ter inzage in het gemeentehuis aan de Binnentuin 1 te Rucphen. De stukken zijn daarnaast digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie: NL.IMRO.0840.9000BW008-DEF1).

Beroep

Tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan kan gedurende bovenvermelde termijn beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan hebben kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Inwerkingtreding

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven