Logo Koggenland
Vaststelling wijzigingsplan De Leet 51, De Goorn, Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken bekend dat zij op 7 mei 2014 het wijzigingsplan De Leet 51, De Goorn ongewijzigd hebben vastgesteld.

Inhoud

Door middel van het wijzigingsplan wordt het agrarisch bouwvlak op het perceel De Leet 51 in De Goorn vergroot. Hierdoor ontstaat de planologische mogelijkheid om de schuurkassen aan de westkant van het agrarisch bedrijf uit te breiden. Deze wijzigingsmogelijkheid is opgenomen in artikel 3.7.1 van het geldende bestemmingsplan Landelijk Gebied Koggenland.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen vanaf 19 mei 2014 tot en met 29 juni 2014

(6 weken) ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Het vaststellingsbesluit en wijzigingsplan zijn ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.WPLGDeLeet51-va01.

Beroepsmogelijkheden

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het wijzigingsplan is derhalve ongewijzigd vastgesteld. Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

De Goorn, 18 mei 2014

Naar boven