Logo Amsterdam
Ontwerpomgevingsvergunning met projectafwijking voor Bloemstraat 83, Amsterdam

KENNISGEVING

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat met ingang van 15 mei tot en met 25 juni 2014 de ontwerpomgevingsvergunning voor het pand Bloemstraat 83 voor een ieder ter inzage zal liggen.

Het betreft hier een aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen uit de rooilijn voor het pand Bloemstraat 83, dit is in strijd met het geldende bestemmingsplan Westelijke binnenstad. Voor deze strijdigheden wordt een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan gevolgd als genoemd in artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 van de Wabo.

Ter inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt vanaf 15 mei 2014 tot en met 25 juni 2014 ter inzage bij:

  • het stadhuis, receptie Amstel 1,

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken aan het algemeen bestuur van stadsdeel Centrum. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, Directie Dienstverlening, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam, onder vermelding van: ‘Zienswijze ontwerpomgevingsvergunning Bloemstraat 83’.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 2564416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 14 mei 2014

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven