Logo ZederikOmgevingsvergunning - ontwerp ter inzage, Schoolstraat 13 Hei- en Boeicop

Het college van Zederik maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van plan is de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

Vanaf 9 mei 2014 ligt de aanvraag om een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen en planologische afwijking voor het bouwen van een schuur op het adres Schoolstraat 13, 4126 RB Hei- en Boeicop ter inzage. Kenmerk: OV-2013-0091

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf bovengenoemde datum zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Meerkerk.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. U kunt hiervoor en voor meer informatie contact opnemen met afdeling Publiekszaken, telefoon (0183) 35 67 45.

Wij willen u erop attent maken dat u alleen maar beroep kunt indienen tegen de uiteindelijke beschikking als u ook zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven