Omgevingsvergunningen Inrichting Tietjerksteradeel- 200 en Inrichting Tietjerksteradeel-300, Ministerie van Economische Zaken

KENNISGEVING

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Tietjerksteradeel-200

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘het veranderen en in werking hebben van een inrichting’ de gehele inrichting omvattend (revisie)’.

De inrichting Tietjerksteradeel-200 is gelegen 300 meter ten oosten van Burgum in de gemeente Tietjerksteradeel op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Bergum, sectie I, nummer 1015.

De omgevingsvergunning betreft de actualisering van de vigerende vergunning.

Op het ontwerpbesluit dat van 6 maart 2014 tot en met 16 april 2014 ter inzage lag bij de gemeente Tietjerksteradeel zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Tietjerksteradeel-300

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘het veranderen en in werking hebben van een inrichting de gehele inrichting omvattend (revisie)’.

De inrichting Tietjerksteradeel-300 is gelegen 600 meter ten oosten van Hoogzand, nabij de Lange Geestlaan, in de gemeente Tietjerksteradeel op de percelen kadastraal ingedeeld, gemeente Oostermeer, sectie M, nummers 411, 414, 415, 416 en 417.

De omgevingsvergunning betreft de actualisering van de vigerende vergunning.

Op het ontwerpbesluit dat van 20 februari 2014 tot en met 2 april 2014 ter inzage lag bij de gemeente Tietjerksteradeel zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort

tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Terinzagelegging

De besluiten en de andere relevante stukken liggen met ingang van 8 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Tietjerksteradeel te Burgum. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren. Wij adviseren u voor de inzage van deze besluiten eerst contact op te nemen met de gemeente, telefoon 14 0511.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer K. van den Hoff, telefoon 070 – 379 76 02 van het Ministerie van Economische Zaken.

Tegen deze besluiten kan degene wiens belang rechtstreeks bij deze besluiten is betrokken, binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van deze besluiten een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen deze besluiten kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het betreffende ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven