Logo Grave
Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan Visio Oost, Grave

Artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening (Bro)

Burgemeester en wethouders van Grave maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. Bro bekend dat zij voornemens zijn het volgende bestemmingsplan en projectafwijkingsbesluit voor te bereiden:

  • Bestemmingsplan Visio Oost. Het plan ziet op de nieuwbouw van 4 zorgwoningen op het oostelijk deel van het Visioterrein te Grave.

Inzien/reactiemogelijkheid

Het eerste moment waarop gelegenheid wordt geboden tot het indienen van een zienswijze zal zijn in het kader van de zienswijzeprocedure. Op dit mogelijk worden geen stukken met betrekking tot dit voornemen ter inzage gelegd, voorts is het niet mogelijk om een zienswijze tegen het voornemen kenbaar te maken. Er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen. De bekendmaking van de zienswijzenprocedure wordt te zijner tijd via de Maasdriehoek en de Staatscourant (officiële bekendmakingen.nl) bekend gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. A. Wessels of mevr. E. Daanen van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer (0486) 477277.

Naar boven