Logo Flevoland
Ontheffing voor het gebruik van geweer met demper ter voorkoming van onnodig lijden van edelherten in de Oostvaardersplassen

Gedeputeerde Staten van Flevoland maken het volgende bekend:

Aanvraag

Gedeputeerde Staten van Flevoland delen mee dat zij op grond van artikel 68 van de Flora- en faunawet op 29 april 2014 een wijziging van een lopende ontheffing hebben verleend aan Staatsbosbeheer te Deventer voor het gebruik van geweer met demper ter voorkoming van onnodig lijden van edelherten in de Oostvaardersplassen.

Ter inzage

De aanvraag, ontheffing en de bijbehorende stukken liggen vanaf dinsdag 6 mei 2014 tot en met 10 juni 2014 ter inzage:

  • in het provinciehuis, Visarenddreef 1, Lelystad op werkdagen tijdens kantooruren.

  • gemeente Almere, Stadhuisplein 1, Almere

  • gemeente Lelystad, Stadhuisplein 2, Lelystad

Om de stukken buiten deze uren in te zien, kan telefonisch (0320-265622) een afspraak worden gemaakt. Tevens zal de ontheffing en de bijbehorende stukken voor een ieder toegankelijk zijn via de website http://www.flevoland.nl/digitaal-loket/inzien/.

Bezwaar

Gedurende een termijn van zes weken, welke is ingegaan op 30 april 2014, kunnen belanghebbenden op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht, bij ons schriftelijk bezwaar maken. Uw bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en voorzien te zijn van:

  • uw naam en adres;

  • de datum;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • de gronden van het bezwaar.

Bezwaren dienen uiterlijk op 10 juni 2014 te worden ingediend en gericht te zijn aan het College van Gedeputeerde Staten van Flevoland, Postbus 55, 8200 AB te Lelystad.

Verzoek om voorlopige voorziening

Wanneer u van mening bent dat, in afwachting van de behandeling van uw bezwaarschrift, een voorlopige voorziening moet worden getroffen, kunt u een verzoek daartoe indienen bij de president van de arrondissementsrechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening dient u griffierecht te betalen. Voor de betaling daarvan ontvangt u bericht van de Rechtbank.

Nadere inlichtingen

Voor inlichtingen over de procedure kunt u zich wenden tot de provincie Flevoland (0320-265488).

Naar boven