Logo Bodegraven-Reeuwijk
Wijzigingplan huisartsenpraktijk en vijf terraswoningen in plan de Wijde Wiericke, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven maken ingevolge artikel 3.6 lid 1a en artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij op 17 december 2013 het wijzigingsplan huisartsenpraktijk en vijf terraswoningen in plan de Wijde Wiericke ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plangebied ligt ten zuiden van de kern Nieuwerbrug, ten westen van het perceel Korte Waarder 19. Het wijzigingsplan maakt een verschuiving van de positionering van de huisartsenpost en de vijf terraswoningen mogelijk.

Het vastgestelde wijzigingplan huisartsenpraktijk en vijf terraswoningen in plan de Wijde Wiericke ligt, gedurende de periode 16 januari tot en met 26 februari 2014, op de volgende wijze ter inzage:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1901.WijdewierickeHOED-WP80;

  • Digitaal als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.bodegraven-reeuwijk.nl onder de rubriek Wonen, leven, werken -> plannen en projecten -> Nieuwerbrug, wijzigingsplannen

  • Op papier, inclusief de onderliggende stukken en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis

Tegen dit het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan is beroep mogelijk. Dit kan vanaf 17 januari t/m 27 februari 2014. Het beroep moet ingesteld worden bij de Raad van State te Den Haag, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend en door die belanghebbenden die aannemelijk kunnen maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn of te wel op 28 februari 2014. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven