Logo Zeevang
Gewijzigde vaststelling Structuurvisie ‘Zeevang 2040. Vitaal perspectief’, Zeevang

De gemeenteraad van Zeevang heeft op 17 december 2013 de Structuurvisie ‘Zeevang 2040. Vitaal perspectief’’ gewijzigd vastgesteld.

De Structuurvisie is een ruimtelijke visie voor het hele grondgebied van Zeevang en heeft betrekking op alle dimensies van het gemeentelijk ruimtelijke beleid. Het gaat in hoofdlijnen over de ambities van de gemeente op het gebied van wonen, werken, natuur, voorzieningen en recreëren. Het accent van de gemeente wat betreft bijvoorbeeld woningbouw en voorzieningen ligt op de hoofdkern Oosthuizen. De Structuurvisie biedt een basis voor meer concreet ruimtelijk beleid, zoals bestemmingsplannen en vormt een actueel toetsingskader voor ruimtelijke ontwikkelingen en initiatieven. Daarnaast is in de Structuurvisie een belangrijke basis gelegd om te komen tot kostenverhaal bij ruimtelijke ontwikkelingen.

De ontwerp-Structuurvisie heeft in het kader van de inspraak ter inzage gelegen. Naar aanleiding van de in dat verband ingebrachte zienswijzen en de door de gemeenteraad aangenomen amendementen zijn er enkele wijzigingen aangebracht in de Structuurvisie.

Ter inzage legging

De vastgestelde Structuurvisie inclusief de Nota van inspraak en het raadsvoorstel en -besluit liggen met ingang van 16 januari 2014 voor een ieder tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 24 te Oosthuizen

De Structuurvisie en de bijbehorende documenten is tevens digitaal te raadplegen via www.zeevang.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. (planidentificatienr: NL.IMRO.0478.SVZEEV-VST1)

Er staat geen bezwaar of beroep open tegen het besluit tot vaststelling van de Structuurvisie.

Oosthuizen, 15 januari 2014

Burgemeester en wethouders van Zeevang

Naar boven