Logo Heusden
Ontwerpexploitatieplan Geerpark Vlijmen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij op 6 mei 2014 de 1e herziening ontwerpexploitatieplan Geerpark in Vlijmen (OEPDGB20140428Geerpark) heeft vastgesteld.

De 1e herziening van het ontwerpexploitatieplan omvat een nadere uitwerking van de fasering, juridische aspecten en het kostenverhaal.

Inzage

De vastgestelde 1e herziening ontwerpexploitatieplan Geerpark met bijbehorende stukken ligt met ingang van 8 mei 2014 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van de 1e herziening is raadpleegbaar via www.heusden.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de 1e herziening ontwerpexploitatieplan Geerpark indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen.

Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 388625 vermelden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14073.

Naar boven