Logo Schoonhoven
Omgevingsvergunning kenmerk ZK13004227 – 1115131 voor het herstellen van de kademuren (Rijksmonument) aan de Oude Haven te Schoonhoven inclusief ontheffing Flora- en faunawet, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van gemeente Schoonhoven maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, wat een Rijksmonument betreft, een omgevingsvergunning hebben verleend met artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Onderdeel van deze omgevingsvergunning is een ontheffing middels artikel 75, lid 5 van de Flora- en faunawet.

Voor: het herstellen van de kademuren (Rijksmonument) aan de Oude Haven te Schoonhoven;

Locatie: Oude Haven ongenummerd, 2871 DG, 2871 DH en 2871 DJ te Schoonhoven (het grootste deel van de kademuren, gelegen tussen De Waag tot nabij het Stadspark), kadastraal bekend als gemeente Schoonhoven, sectie B, nummer 2253 resp. sectie C, nummer 2846.

De beschikking met bijbehorende stukken inclusief de ontheffing Flora- en faunawet liggen gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Haven 37 te Schoonhoven.

Tegen dit besluit kunnen direct-belanghebbenden tijdens de inzage periode beroep indienen bij de rechtbank te ’s-Gravenhage (afdeling bestuursrecht, Postbus 20102, 2500 EH ‘s-Gravenhage). Enkel een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn beroep instellen.

Het ingediende beroep schorst de werking van het besluit echter niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter te ’s-Gravenhage (sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage)

Naar boven