Logo Tynaarlo
Ontwerpomgevingsvergunning voor realiseren woning op Groningerstraat 27a te Midlaren, Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een woning op het perceel Groningerstraat 27a te Midlaren (kadastraal bekend Zuidlaren, sectie K nummer 1636).

Voor dit onbebouwde perceel is in 2011 een bouwvergunning verleend voor de bouw van een woning en in het bestemmingsplan ‘Kleinere kernen’ is een bouwvlak opgenomen waarbinnen dit kan worden gerealiseerd.

In verband met het ontbreken van voldoende belangstelling voor bovengenoemde woning is nu een nieuw bouwplan ontwikkeld. Dit bouwplan wijkt in geringe mate af van de mogelijkheden die het bestemmingsplan ‘Kleinere kernen’ biedt, onder andere op de vereiste minimale dakhelling.

Om dit nieuwe bouwplan mogelijk te maken wordt een uitgebreide procedure omgevingsvergunning gevolgd.

Ter inzage ontwerp-omgevingsvergunning

De ontwerp-omgevingsvergunning (NL.IMRO.1730.ABGroningerst27aML-0301) ligt met ingang van vrijdag 9 mei 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries.

De ontwerp-omgevingsvergunning kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien tijdens de openingstijden van de afdeling Publiekszaken. Zie hiervoor onze website www.tynaarlo.nl. Buiten deze openingstijden is inzage van de ontwerp-omgevingsvergunning na telefonische afspraak mogelijk.

De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal in te zien op onze website en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan iedereen een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning schriftelijk richten aan het college van burgermeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries.

Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling reacties kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Regie, team Fysiek Beleid, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Naar boven