Logo Terschelling
‘Bestemmingsplan Boerderij Van Leunen, Terschelling’ vastgesteld, Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 17 december 2013 het bestemmingsplan Boerderij Van Leunen, Terschelling (NL.IMRO.0093.BP2013LeunenTer-VG01) heeft vastgesteld:

Het bestemmingsplan Boerderij Van Leunen, Terschelling heeft betrekking op de herontwikkeling van een locatie in de duinen ten westen van West-Terschelling op het adres Buiten de Kom 7 te West-Terschelling.

Het bestemmingsplan ligt, met bijbehorende stukken, gedurende 6 weken, vanaf vrijdag 17 januari 2014 tot en met donderdag 27 februari 2014, ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Burgemeester van Heusdenweg 10A te West-Terschelling.

U kunt het bestemmingsplan met bijbehorende stukken digitaal raadplegen op de gemeentelijke website www.terschelling.nl/ onder actueel/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De authentieke planbestanden zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/ en http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/manifest_STRI2012_0093.xml

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan (vaststellingsbesluiten) beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden zijn.

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

U stelt beroep in door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In die brief vermeldt u uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent en waarom u het niet eens bent met dat besluit. U stuurt een kopie van dit besluit met het beroepsschrift mee. U ondertekent de brief en stuurt deze naar het postadres van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 5 van de wet ruimtelijke ordening treedt het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de werking van het desbetreffende besluit niet op. Als het besluit voor u onherstelbare gevolgen heeft, kunt u, totdat op het beroep is beslist, een verzoek tot voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het betreffende bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven