Logo Zundert
Omgevingsvergunning voor uitbreiden varkenshouderij op Breedschotsestraat 33 te Rijsbergen, Zundert

Burgemeester en wethouders van Zundert maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij een omgevingsvergunning (afwijkend gebruik, bouw en milieu) hebben verleend, ex. artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo, voor het uitbreiden van een varkenshouderij op het perceel Breedschotsestraat 33 te Rijsbergen.

Inzage

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage bij het cluster Vergunningverlening en Handhaving, Bredaseweg 2 te Zundert op elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het plan kan ook worden geraadpleegd via www.zundert.nl onder ‘Inwoner → Ruimtelijke procedures → (Project)-afwijkingsbesluiten' of via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking, of diegene die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze naar voren te hebben gebracht, beroep instellen. Een beroepschrift kan vanaf 8 mei 2014 gedurende zes weken worden gericht aan de Rechtbank Zeeland-West Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda.

Tevens kunt u, tegelijk met of na het indienen van het beroepschrift, een voorlopige voorziening (ondermeer schorsing van de beschikking) vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West Brabant, Postbus 90.006, 4800 PA Breda.

Naar boven