logo Uden
Wijzigingsplan bestemmingsplan Erfstraat, vestiging Van den Bosch Tuin & terras en omgevingsvergunning, Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend dat het wijzigingsplan ‘Erfstraat, vestiging Van den Bosch Tuin & Terras’ (NL.IMRO.0856.WPerfstraat-VA01) is vastgesteld. Het plan is voorbereid met toepassing van de coördinatieregeling Wet ruimtelijke ordening.

Tevens is omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een bedrijfsruimte met kantoor/showroom, het plaatsen van keerwanden, 2 vlaggenmasten en een reclamezuil en het aanleggen van twee uitritten op het perceel, kadastraal bekend gemeente Uden, sectie T, nummer 1562 (ged.), plaatselijk bekend Kromstraat 6 Volkel.

Ter inzage

De volgende documenten liggen vanaf donderdag 8 mei 2014 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. De stukken zijn digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.uden.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • het wijzigingsplan ‘Erfstraat, vestiging Van den Bosch Tuin & Terras’;

  • de omgevingsvergunning.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het bestemmingsplan alsmede de gecoördineerde omgevingsvergunning beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Het wijzigingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn en er geen schorsingsverzoek is ingediend.

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 140413.

Uden, 29 april 2014.

Burgemeester en wethouders van Uden, J.M. Smarius, de secretaris.

H.A.G. Hellegers, de burgemeester.

Naar boven