Logo Olst-Wijhe
Vastgesteld bestemmingsplan Parapluplan archeologie, Olst-Wijhe

De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 28 april 2014 het bestemmingsplan Parapluplan archeologie ongewijzigd vastgesteld. Met het plan wordt de zorg voor mogelijke archeologische waarden doorvertaald in bestemmingsplanregels.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 8 mei 2014 tot en met 18 juni 2014 ter inzage bij ons klantcontactcentrum op de locaties in Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het bestemmingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2013012002-0301 is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/ .

Belanghebbenden die in de voorprocedure tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van zes weken beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ‘s-Gravenhage.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven