Logo Opmeer
Kennisgeving weigering omgevingsvergunning plaatsen mestbassin nabij perceel Gouwe 1b te Hoogwoud, Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben geweigerd voor het plaatsen van een mestbassin nabij het perceel Gouwe 1b te Hoogwoud. De aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Opmeer c.a.’.

Ter inzage legging

Het weigeringsbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf 1 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage op werkdagen bij de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, Klaproos 1 te Opmeer. Het weigeringsbesluit is tevens raadpleegbaar via www.opmeer.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep/voorlopige voorziening

Belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht, hebben de mogelijkheid gedurende de genoemde termijn een beroepschrift in te dienen tegen het weigeringsbesluit omgevingsvergunning bij de rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Tevens kan binnen de genoemde beroepstermijn, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter op hetzelfde correspondentieadres van de rechtbank. Het weigeringsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na de genoemde beroepstermijn. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar, treedt het weigeringsbesluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven