Logo ZwartewaterlandWijziging bebouwde komgrens Wegenverkeerswet 1994 Kamperzeedijk-Oost

De raad van de gemeente Zwartewaterland;

overwegende

dat bewoners langs en gebruikers van de Kamperzeedijk een gezamenlijke visie op de weg hebben opgesteld;

dat deze visie onder andere het voorstel bevat om de bebouwde kom van Kamperzeedijk-Oost in oostelijke richting te vergroten, zodat de maximum snelheid op dit betreffende gedeelte wordt verlaagd van 80 naar 50 km/uur;

dat het verlagen van de maximum snelheid op dit gedeelte van de Kamperzeedijk een positief effect heeft op de verkeersveiligheid en op de leefbaarheid;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders, d.d. 25 maart 2014;

gelet op

het bepaalde in de Wegenverkeerswet 1994;

besluit

de bebouwde kom grens Wegenverkeerswet 1994 van Kamperzeedijk-Oost te verplaatsen in noordoostelijke richting en vast te stellen op kilometerpositie 8.850.

Aldus vastgesteld in de openbare vergadering van de raad van de gemeente Zwartewaterland van 17 april 2014.

de griffier,
A.J. Renkema
de voorzitter,
ing E.J. Bilder

Bezwaar- of beroepsclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift sturen naar: College van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland, t.a.v. de secretaris van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

Zorgt u er voor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit? Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer in behandeling kunnen nemen omdat het te laat door ons is ontvangen. In uw bezwaarschrift vermeldt u: uw naam en adres, de datum van uw bezwaarschrift, een omschrijving van de beslissing waartegen u bezwaar maakt (kopie meesturen) en waarom u het niet met de beslissing eens bent. Vermeldt u in uw bezwaarschrift ook het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Na de ontvangst van het bezwaarschrift nemen wij contact met u op om te overleggen of voor uw bezwaren buiten de bezwarenprocedure om een oplossing kan worden gevonden. Daarvoor willen wij weten welke de redenen zijn om een bezwaarschrift in te dienen en willen wij van u horen of u over de juiste informatie beschikt en of deze juist door u is geïnterpreteerd.

Door het indienen van een bezwaarschrift wordt het besluit niet buiten werking gesteld. Als u er een dringend belang bij hebt dat de werking van het besluit wordt geschorst, dan kunt u desgewenst de Voorzieningenrechter van de Rechtbank om het treffen van een voorlopige voorziening vragen. Daartoe stuurt u een schriftelijk verzoek aan het adres Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd. De griffie van de rechtbank zendt u ter betaling daarvan een acceptgiro toe.

Naar boven