Logo Hof van Twente
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hof van Twente 2013’, Hof van Twente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 16 januari 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente 2013".

De gemeente Hof van Twente heeft besloten om het bestemmingsplan buitengebied herzien.

In hoofdlijnen is het plan consoliderend van aard en voorziet het niet in nieuwe ontwikkelingen. De belangrijkste wijzigingen die zijn opgenomen in dit plan zijn: het aangepaste Rood voor Rood-beleid en het vergroten van de inhoud van bestaande woningen van 750m3 naar 900 m3. Daarnaast worden in dit plan een aantal foutjes hersteld die niet goed waren opgenomen in het bestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente", zoals dat op 18 december 2012 door de gemeenteraad is vastgesteld.

Het ontwerp-bestemmingsplan is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGHVT13-/NL.IMRO.1735.BGHVT13-OP10 .

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54,

7470 AB Goor.

15 januari 2014.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, E. Nauta, burgemeester,

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven