Logo Ouderkerk
Ontwerpbestemmingsplan Kattendijk 105, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Kattendijk 105 in Gouderak’ met ingang van woensdag 30 april 2014 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Op het perceel aan de Kattendijk 105 wordt met dit bestemmingsplan een transformatie mogelijk gemaakt van agrarische bouwstede naar een semi-agrarische functie in combinatie met zorg en recreatie. Een aantal kleine opstallen zal worden gesloopt. De oorspronkelijke boerderijwoning zal in gebruik blijven als woning. De hooiberg en de stal achter de woning zullen worden bebouwd ten behoeve van de zorg- en recreatiefuncties. In de voormalige stal naast de boerderijwoning zal een tweede woning gerealiseerd worden welke mede voor zorgrecreatieve activiteiten zal worden gebruikt.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 30 april 2014 voor een periode van zes weken ter inzage. Dit betekent dat u het bestemmingsplan vanaf dat moment kunt raadplegen via www.ouderkerk.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl of kunt komen inzien in het gemeentehuis. Het digitale exemplaar betreft het juridisch bindende exemplaar. De stukken zijn in te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan eenieder (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling een zienswijze over het bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Kattendijk 105’, postbus 3018, 2935 ZG te Ouderkerk. Als u mondeling een zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u daarvoor contact opnemen met mevrouw T. van Düren van de afdeling EBD, telefoon (0180) 441427.

Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage legging te worden gemaakt.

Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

29 april 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk

Naar boven